Teollisuuden pumput

Teollisuuden pumput kokonaistoimituksina Turusta koko Suomeen

RST-Team Oy toteuttaa teollisuuden pumppujärjestelmiä räätälöityinä kokonaisuuksina eri teollisuudenaloille. Kokonaistoimituksen ansiosta asiakkaan ei tarvitse hankkia pumppua ja putkistoja erikseen – me huolehdimme molempien toimituksesta ja asennuksesta avaimet käteen -palveluna. Toiminta-alueemme ulottuu Turusta Varsinais-Suomeen sekä koko Suomen alueelle.

Teollisuuden pumput laatumerkeiltä

Toimitamme teollisuuden pumppujärjestelmiä sekä olemassa oleviin että uudiskohteisiin. Tarjoamme kattavan valikoiman tunnettujen laatumerkkien pumppuja, joista asiakas voi valita sopivimman, kuten olemassa olevaa vastaavan, pumpun. Tarvittaessa voimme myös etsiä korvaavan pumppumallin ja tehdä vaadittavat asennus- ja muutostyöt toimivan kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Kun sopiva pumppu on valittu, rakennamme sen ympärille haponkestävän putkiston ja viimeistelemme asennuksen aina käyttövalmiiksi asti.

Pumppujen mitoituspalvelu

Teollisuuden pumppujen mitoituspalvelumme tarjoaa täsmäratkaisun pumppu- ja pumppujärjestelmän hankintaan. Laskemme asiakkaan toimittamien putkistotietojen, kuten putkikoon ja kurvien sekä venttiilien määrän ja sijainnin, avulla pumpulle asetettavat vaatimukset. Otamme laskennassa huomioon niin virtausta hidastavien elementtien, kuten venttiilien, sekä putkiston nostokorkeuden ja pituuden vaikutukset.

Laskutoimituksen jälkeen toimitamme vaatimukset täyttävän pumpun ja asennamme sen avaimet käteen -palveluna järjestelmään. Teemme myös mahdolliset putkiston muutostyöt tarpeen mukaan, jolloin tulokseksi saadaan tehokkaasti toimiva pumppujärjestelmä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!